Още по темата

 

Второто издание на първите по рода си в България професионалните бойни гала вечери SENSHI обещава още по-големи изненади и много интересни битки. На бойния спектакъл този път ще се изиграят и четири киокушин срещи, които ще бъдат по правилата на Световния киокушин съюз (KWU) – International Professional League. Тези битки ще се проведат в 3 рунда по 3 минути.

Boec.BG ви представя още един от тези двубои, в който ще се противопоставят Акира Умемура (Япония) срещу Сергей Браун (Германия). Тегловата дивизия за този сблъсък е до 90 кг.

Черният колан по карате киокушин и трикратен шампион в това бойно изкуство на родината си, Акира Умемура, ще се изправи срещу европейският и световен шампион по кикбокс и призьор от редица киокушин турнири от веригите на IKF, Diamonds Cup и All Japan – Сергей Браун. Умемура също не е чужд и в кикбокса – той има 24 победи в 30 срещи на професионалния ринг, а 10 от тях са постигнати чрез нокаут.

SENSHI 2 е на 20-ти април от 19:00 в зала „Арена Армеец“. За повече информация кои са следващите двубои, следете нашия сайт, както и Facebook страницата на Senshi. Билети може да закупите в мрежата на Eventim или на касите на залата. За резервация на ВИП маси: 0877 88 44 60.