Още по темата

 

Бившият световен шампион в тежка категория – Анди Руис (33-2) изненада боксовите фенове с твърдението, че Дилиън Уайт е отказал двубой с мексиканеца.

Руис, за когото наскоро стана ясно, че вече няма да тренира с досегашния си треньор Мани Робълс, се отдаде на ваканция след последните си две срещи с Антъни Джошуа, но изглежда дните на завръщане предстоят.

Американецът от мексикански произход ще трябва да свали излишните килограми и да си намери нов ментор между въжетата, като все още не се знае кой ще е бъдещият му съперник. Мнозина фенове и световни експерти заговориха, че среща между Руис и Дилиън Уайт е напълно възможна за 2020-та, но Руис-младши използва социалните медии, за да сподели разочарованието си от британеца.

„Не пожела да имаш нищо общо с мен, затова продължих към следващия опонент. Скоро ще има големи новини“, гласи съобщението на „Разрушителя“, цитиран от Boec.bg.

Това далеч не е първият път, в който Уайт бива обвиняван в това, че не иска да се бие с топ боксьорите от тежката дивизия. През изминалата година британецът можеше да се бие с Антъни Джошуа и Кубрат Пулев, но по една или друга причина Уайт предпочете Оскар Ривас.