Галерия

Тайсън Фюри прибягна до доста популярен на улицата и в забавните програми ход по време на словесната си престрелка с Дионтей Уайлдър – направи си шега с майка му.

Двете звезди в тежка категория ще се изправят един срещу друг в реванш на 22 февруари, като за пореден път застанаха пред медиите и им предоставиха страхотно шоу. По време на паузата за реклами по време на пресконференция в Лас Вегас, Уайлдър се обърна към Фюри с думите: „Аз съм №1, ти си №2“. След това американецът попита „Циганския крал“ кой според него е на върха и той, напълно логично, посочи себе си. Запитан от „Бронзовия бомбардировач“ кой, в такъв случай, е на второ място, Фюри отвърна: „Майка ти“. „Мама заслужава да е №1“, контрира Уайлдър, цитиран от Boec.bg.

Вижте галерия на свадата между двамата 

По време на срещата с медиите двамата изпуснаха нервите си, като стигнаха до физически контакт. След дълга размяна на реплики лице в лице, Фюри започна леко да избутва с тяло американеца, а той отговори като го изблъска назад. Двамата набързо бяха разделени от куп хора, като продължиха само да се обиждат.

Впечатление по време на пресконференцията направи и факта, че Тайсън Фюри опита да скрие физическата си форма. Той се появи с качулка на главата, шапка и слънчеви очила, като беше облякъл и широко яке. Това засили спекулациите, че обявеното от самия него лично тегло от 120 кг за мача може и да не е напълно коректно.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">Damn fury pushed wilder harder then wilders push . <a href="https://t.co/kpCLKgq4Qy">pic.twitter.com/kpCLKgq4Qy</a></p>&mdash;  (@rip_troublez) <a href="https://twitter.com/rip_troublez/status/1230369856710537216?ref_src=twsrc%5Etfw">February 20, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>