Суперзвездата на Бразилия Неймар заяви, че в тима мечтаят за нова световна титла и се надяват да стигнат до върха на планетата в Русия. 

Вчера нападателят се разписа при 3:0 над Австрия в контрола във Виена и вече има 55 гола за Селесао, колкото и Ромарио, като с повече са само Роналдо (62) и Пеле (77). 

"Трябва да вярваш и да мечтаеш. В Бразилия хората мечтаят, ние също. В крайна сметка мечтите не са забранени" заяви футболистът, който се очаква да бъде една от големите звезди на турнира. 

Той се пошегува и с по-твърдите действия на домакините. "Трябваше да бъдем готови за UFC, но все пак стана здрав мач. Хубаво е, че всичко се размина без контузии". 

Бразилия среща Швейцария в първия си мач в Русия в неделя, а след това играе още с Коста Рика и Сърбия в група Е. Вчера Габриел Жезус и Филипе Коутиньо също отбелязаха и тимът определено изглежда впечатляващо. 

"Всички срещи преди подобен форум са важни. Знаехме, че няма да е лесно, тъй като Австрия е качествен отбор. Ние обаче играхме добре и това ни радва" каза Жезус.