За враждата между Жозе Моуриньо и Арсен Венгер може да се напише цяла книга. Тяхното съперничество на пейката и в медиите стартира още когато португалецът поема Челси за първи път през 2004 година.

"Сините" от Лондон не само слагат прът в колелото на перфектния по онова време Арсенал, но дори се превръщат в най-неприятния противник на Венгер на Острова.

Специалния лепва на колегата си срамния етикет "воайор", след което престрелките между двамата стават нещо обичайно. В края на миналата година те дори стигнаха до физическа саморазправа.

През последните месеци огнените виртуални стрели в двете посоки не липсваха, но като че отношенията между двамата изглеждат малко по-нормални. 

В интернет пък се появи видео, авторът на което "разкрива" за нещо повече от стопляне на леда между Жозе и Венгер. "Оказва се", че всъщност двамата имат тайна любовна афера. 

"Той е голямо, честно момче. Той е единственият. Бяхме една седмица заедно, обядвахме и след това.." споделя Моуриньо, след което Венгер допълва: "..след това отидохме в хотел и свършихме работата. Бяхме нервни"..

Жозе уточнява с намигане: "Това беше първият му път. Първият път винаги е най-трудно. Чувстваме се засрамени, но навярно не трябва".

Венгер: "Правихме любов много, много, много пъти. Той е с много добър размер и е много бърз", а португалецът уточнява, че за последно са били един с друг.. тази сутрин.

Да се насладим на забавното видео: