Мениджърът на Челси Антонио Конте може да не издържи психически и да подаде оставка още преди края на сезона, твърди "Дейли Меил".

Лондончани се представиха доста безидейно срещу Уест Хям и в крайна сметка стигнаха само до реми 1:1 срещу своя градски съперник.

Макар тимът все още да има шансове да спечели ФА Къп и да спаси нещичко от сезона, то кампанията за отбора като цяло се очертава като пълен провал, а играчите определено не са мотивирани.

Според изданието, шефовете на тима са твърдо решени да изчакат италианеца да си подаде оставката и да напусне, тъй като така ще спестят 9 милиона паунда под формата на компенсация, които ще трябва да му платят при уволнение.

С оглед на настоящата ситуация е съвсем възможно това да стане преди края на сезона, тъй като специалистът е в лоши отношения със своите босове и всеки ден в английската столица е като ад за него. 

През този сезон тимът няма да се пребори дори за място в топ 4 и така ще пропусне участие в Шампионската лига, а ако не си тръгне преди края на сезона, то Конте ще напусне тима със сигурност през лятото.