Eден Азар призова шефовете на Челси да отпуснат пари за нови футболисти и макар отново да обяви, че е щастлив при Сините, показа, че не е доволен от ситуацията. 

Лондончани се провалиха много сериозно, като останаха 5-и във Висшата лига. Те все пак могат да спасят кампанията, ако спечелят ФА Къп в събота, а звездата на тима тима ясно демонстрира желанието си за промяна. 

Запитан какво ще го накара да поднови договора си, който в момента е до лятото на 2020-а година, белгиецът отговори: "Привличането на нови футболисти. Искам да вземем силни играчи, защото през следващия сезон искам да спечелим Висшата лига". 

"Точно затова изчаквам преди да преподпиша. Трябва да помисля за много неща, но ако има нещо сигурно то е, че съм щастлив тук" добави Азар, който е сигурен, че мачът срещу Ман Юнайтед през уикенда няма да е последният му за Челси. 

"Това просто е последният двубой за сезона. Настроен съм, че съм част от Челси и сега ни остава още един много важен мач, който силно искам да спечелим. Досега сезонът е много лош за нас, но ние сме Челси и се нуждаем от трофеи и ФА Къп е точно такъв трофей. Все още не съм взимал това отличие, така че се надявам това да е момента, в който ще успея" изтъкна футболистът.