Бившият мениджър на Челси Антонио Конте демонстрира добро възпитание, като благодари на хората и клуба за времето прекарано в него. 

Италианецът бе начело на Сините два сезона, като още в първия спечели титлата, а във втория донесе ФА Къп, но 5-ото място във Висшата лига означаваше, че няма да може да изпълни договора си, който бе за още 3 години и миналата седмица бе освободен официално. 

„Бих искал да благодаря на моите приятели във ФК Челси за здравата им работа и подкрепата през изминалите две години, в които спечелихме титлата и ФА Къп. Благодаря и на играчите за техният талант и отдаденост. Беше удоволствие да работя с тях всеки ден” заяви Конте чрез разпространено изявление от Асоциацията на мениджърите. 

„Благодарен съм на екипа си за неговите усилия и професионализъм. Насладих се на престоя си в Англия и Лондон и искам да благодаря и на почитателите на Челси, които бяха невероятни към мен и семейството ми. Това бяха два фантастични сезона и за мен бе фантастично да споделя своята страст, емоции и ентусиазъм с феновете, които винаги ще останат в сърцето ми. Надявам се, че клубът ще продължи да постига успехи и му желая всичко най-хубаво” добави той.