Френският нападател на Челси Оливие Жиру изрази опасение, че новият стил на "сините" от Лондон вече не е изненадващ за съперниците в английската Висша лига.

"През следващия уикенд ни очаква важен мач, а ние искаме да покажем своята сила и характер. Не говоря за тактически проблем, но ние играчите трябва по-добре да знаем, как трябва да действаме, за да създадем трудности на съперника.

Сега нашите противници започват добре да изучават стила на Челси и ние ще трябва да предложим нещо друго, да опитаме друго на терена. Това е труден момент, но именно в такива ситуации се проявява мъжество.

Ние трябва да покажем силата на своя характер и реакцията в следващия мач. Срещу Уест Хем не успяхме в търсенето на пътя към чуждата врата. Прекалено много се опитахме да атакуваме през центъра, а трудно се комбинира срещу толкова силна и многобройна отбрана, особено пред наказателното им поле.

Може би повече трябва да играем през фланговете и повече да използваме остри подавания в наказателното поле", каза Жиру.