Централният бранител на Черно море Даниел Димов е оптимист за представянето на тима в предстоящите седем дни, в които варненци ще изиграят три мача. 

Опитният защитник бе категоричен, че ще се борят докрай за класиране в евротурнирите.

"Много съжалявам, че не успяхме да вземем трите точки от мача със Славия. Имахме си ситуациите и шансовете. Но тази среща вече е в миналото, предстоят ни други двубои, за които трябва да мислим. Очертава се доста тежка седмица и определяща за бъдещето ни.

Откакто се завърнах в Черно море ситуацията е една и съща. Всичко е в нашите ръце и зависи от нас Ц футболистите. В оставащите мачове всичко може да се случи, затова трябва да побеждаваме във всяка среща. Трябват ни точки, защото нашата цел е Европа и ще се борим до края, за да я постигнем", коментира за официалния сайт на клуба Димов.

Черно море днес приема Витоша, след четири дни гостува на Пирин в Благоевград и завършва поредицата с мач на "Тича" срещу Славия. "Срещу Витоша ще излезем по-освободени, след като прекъснахме тази тежка серия без победа у дома. Но няма да бъде никак лесно срещу предстоящия съперник. Въпреки че нямат победа от началото на сезона, те играят доста добре в последните мачове. Трудно допускат голове, като изключим предишния двубой (б.а. 1:3 от Пирин). Така че, ние трябва да излезем на терена с ясното съзнание, че ни трябва победата.

Работихме добре през седмицата, подготвени сме за тази среща. Разузнали сме съперника и се надявам да победим Витоша", каза Димов.