Черно море и Олександрия не излъчиха победител в контролна среща. Мачът се игра в четири части по 30 минути и завърши 1:1. 

"Моряците" започнаха мача в следния състав:  Благой Макенджиев, Ивайло Марков, Пламен Димов, Кононго, Стефан Станчев, Дани Кики, Петър Витанов, Аристот Н’Донгала, Патрик, Жоржиньо.

Срещата започна равностойно, като първият изстрел по посока на вратата на Олександрия бе в 17-ата минута. Патрик опита удар от далечна дистанция, който обаче не успя да затрудни стража на украинците.

В 20-ата минута Олександрия поведе в резултата чрез Евгений Протасов. След центриране отдясно, Благой Макенджиев изби, топката попадна във футболист на гостите, който стреля, но вратарят на “моряците” отново успя да отрази. Кълбото попадна в Протасов, който от около 5-6 метра реализира.

В 46-ата минута Мартин Минчев проби по дясното крило, влезе навътре и отправи силен изстрел по посока на вратата, но ударът не срещна тялото на бранител.

Така се стигна до 57- ата минута, в която Черно море изравни резултата. Дани Кики центрира от корнер на задна греда, където Жоржиньо стреля с глава, но вратарят на Олександрия изби. При добавката обаче бразилецът не сгреши – 1:1. 

Илиан Илиев пусна изцяло нов състав за вторите две полувремена по 30 минути.

На терена излизязоха: Благой Макенджиев, Емил Янчев, Мирослав Енчев, Илиас Хасани, Атанас Зехиров, Георги Илиев, Мехди Фенуш, Лъчезар Йорданов, Георги Божилов, Валентин Йосков и Виктор Попов.

В 67-ата минута Олександрия вкараха гол, който не бе зачетен заради засада.

Така се стигна до 83-ата минута, в която Емил Янчев реализира, но попадението отново не бе зачетено. Преди да вкара топката в мрежата на Янчев бе свирено нарушение.

В 115-ата минута хубава атака за Черно море. Георги Илиев намери Атанас Зехиров отдясно, който финтира бранител и стреля, но топката срещна тялото на защитник и излезе в корнер.

Така двата тима не успяха да си отбележат нови голове и срещата завърши при резултат 1:1.