Черно море победи с 3:2 Македония Гьорче Петров, воден от Наджи Шенсой,  в третата си контрола от лагера в турския курост Алания. Мачът се игра в четири части по 30 минути.

Треньорът на “моряците” Илиан Илиев започна двубоя с Иван Дюлгеров на вратата, а пред него двойка централни защитници са Даниел Димов и Димитриос Хантакиас. На двата бека стартираха Стефан Станчев (вдясно) и Фахд Актау. В средата на терена наставникът заложи на Васил Панайотов и Мехди Букаси, а по крилата Матиас Курьор (вляво) и каращи пробен период Габриел. На върха на атаката е младият Денислав Ангелов, а зад гърба му Дани Кики. Срещата пропуснаха Лъчезар Йорданов, Цветомир Панов, Виктор Попов, Иван Дичевски, Мирослав Енчев и Велислав Василев.

В 6-ата минута Мехди Букаси фаулира футболист на македонския тим на границата на наказателното поле. При последвалия пряк свободен удар, Иван Дюлгеров успя да избие топката, която влизаше точно под гредата. В 13-ата минута Черно море откри резултата. След многоходова комбинация Стефан Станчев центрира в наказателното поле от дясно по земя, където Денислав Ангелов с шпагат успя да играе с топката пред плонжа на вратаря, кълбото отиде в Матиас Курьор, който на празна врата реализира за 1:0.

В началото на втората част макендонците изравниха резултата. Деветката на Македония Гьорче Петров Блажевски бе изведен на добра позиция и от границата на наказателното поле реализира за 1:1. В 35-ата минута Патрик заменя Букаси. В 45-ата минута Габриел проби отдясно, пусна технично с пета към Стефан Станчев, който центрира, но бранител на Гьорче Петров успяха да избие от крака на Курьор.

В 48-ата минута след центриране от корнер Димитриос стреля с глава, топката се удари в тялото на бранител и стигна до Денислав Ангелов, който с глава насочи топката към близката греда, но стражът улови. В 50-ата минута Фахд Актау центрира отляво, а Матиас Курьор с глава вкара за 2:1.

Илиан Илиев пусна нов състав за вторите 60 минути. На терена останаха Даниел Димов, Фахд Актау и Патрик Андраде. Останалите са Миодраг Митрович, Емил Янчев, Петър Вуцов, Йордан Радев, Илиан Илиев, Мартин Минчев, Исмаил Иса и Жордао Кардосо. В 67-ата минута Жордао Кардосо опита изстрел от границата на наказателното поле, но вратарят успя да спаси.

В игра за Черно море излезнаха Даниел Димов и Фахд Актау, а техните места заеха Стефан Станчев и Родриго Енрике. В 92-рата минута Илиан Илиев стреля от пряк свободен удар, топката срещна стената и се върна в Илиев. Той с едно намери Стефан Станчев, който центрира на задна греда, където Мартин Минчев с глава реализира за 3:1. В 96-ата минута македонците намалиха за 3:2.

В 104-ата минута Илиан Илиев – младши изведе Исмаил Иса сам срещу вратаря, финтира го, но от малък ъгъл потърси пас, който бе пресечен. В 110-ата минута Патрик центрира по земя в наказателното поле към задна греда, където Жордао на скорост успя да стреля, но от малък ъгъл не успя да намери рамката на вратата. В 119-ата минута Жордао открадна топката и излезе сам срещу вратаря, но отново не намери очертанията на вратата.