Още по темата

 

Отборът на Черно море загуби петима от основните си футболисти за предстоящото гостуване на Ботев Пловдив тази събота от 15 часа под тепетата. Заради наказания срещата с “канарчетата” пропускат Даниел Димов (глоба 1000 лева), Виктор Попов (глоба 250 лева), Патрик Андраде (глоба 1000 лева), Мартин Минчев (глоба 1000 лева) и Исмаил Иса 250+3000 лева). Всички те получиха официални предупреждения в срещата с Левски.

Тук трябва да се отбележи, че три от картоните в срещата бяха при спряла игра. Патрик бе санкциониран от главния съдия заради радостта си след гола на Курьор. Халфът на “моряците” отиде при агитката на варненци, но така и не стана ясно с какво провокира рефера да бъде санкциониран.

Мартин Минчев пък получи жълт картон заради свалената фланелка след гола в 94-ата минута. Капитанът Даниел Димов видя картона с жълт цвят заради поисканото обяснение от главния рефер за изгонването на Исмаил Иса. Отделно официалното предупреждение на Виктор Попов бе заради безобиден фаул на тъча около централната линия.

Патрик е наказан за два мача заради натрупани 9 жълти картони, което означава, че той няма да може да взема участие и в срещата с Царско село във Варна на 6 март от 17:30 часа.

Исмаил Иса пък е наказан за един мач заради натрупани жълти картони, а отделно за директния червен картон в мача с Левски е получил наказание от още две срещи и солена глоба в размер на 3000 лева. Така нападателят ще пропусне срещите с Ботев Пловдив, Царско село и Берое. Така ситуацията пред Илиан Илиев става доста тежка в последните срещи от редовния сезон, в които няма да може да разчита на най-опитните си играчи.