Легендата на Левски и Ботев (Пловдив) Петър Курдов е сигурен, че мачът между Ботев (Пловдив) и ЦСКА ще бъде абсолютно честен.

Както е известно, от тази среща зависи дали Левски ще играе в първата или втората шестица. В момента „сините“ заемат 7-мо място с 31 точки, докато на заветната 6-та позиция са „канарчетата“ с 33 т. Това означава, че на „Герена“ трябва да стискат палци вечният им съперник да не загуби на „Коматево“, а утре да победят Марек.

“Познавайки Стойчо Младенов – няма да се надупи. 100% ще има честен мач. Според мен ЦСКА е по-добрият отбор. По-подготвени са, футболистите им са по-добри като изпълнители. Но всички знаем Ботев колко нахъсано играе у дома, пред феновете си. Стойчо със сигурност няма да прави сметки. Той е сериозен човек и никога няма да се откаже от призовото място.“

„Моята прогноза за мача на „Коматево“ е равенство или двойка. Всеки, който подцени ЦСКА, ще страда, ще бъде наказан жестоко. „Червените“ винаги идват в Пловдив за победа. Левски не само ще влезе в първата шестица, но после ще се изкачи и по-нагоре в класирането“, убеден е Курдов.

Веселин Коларов, Gol.bg