Крилото на ЦСКА-София Диого Виана вече тренира наравно с останалите за гостуването на Дунав в Разград. Тайната на възстановяването на португалеца се крие в две процедури при знаменитата сръбска лечителка Мариана, съобщава "Тема спорт".

26-годишният футболист получи разтежение в мача с Локо Горна Оряховица на "Армията". В почивните дни Виана е пътувал до Белград, където е бил приет и излекуван от Мариана. В петък той се е присъединил към тренировките на отбора в Тетевен и вече е гласен за титуляр в мача с Дунав.

В същото време се разбра, че ЦСКА чака още един чуждестранен нападател в рамките на една седмица. Треньорът Едуард Йорданеску в момента наблюдава няколко потенциални играчи за поста и скоро ще бъде готов с окончателното си решение.

Румънецът призна на брифинга си в четвъртък, че търси още един футболист, за да има стопроцентова обезпеченост на всички постове. За целта вече се водят разговори за няколко играчи. ЦСКА иска нападател, който да се намира в добра форма и по възможност веднага да влезе като титуляр в състава.

Привличането на играч за върха на атаката е наложително заради контузията на Преслав Йорданов (аут поне за един месец) и липсата на практика при Вилмар Джордан, който няма официален мач от януари.