Един от новите футболисти в ЦСКА - холандецът Роланд Алберг, сподели пред cska.bg впечатленията му от новия клуб.
Той заяви, че се чувства много добре и му е комфортно да играе с всички останали футболисти в тима.

Алберг описа като "невероятно преживяване" мача с Лудогорец за Купата, който той изгледа от трибуните. Плеймейкърът сподели, че всеки футболист мечтае да играе пред публика като нашата.

"Чувствам се много добре в ЦСКА. Тренираме по два пъти на ден, полагаме тежък труд, но това е добре за нас. Ако сравняваме тренировките в Америка е малко по-различно. Тук сутрин наблягаме на тичането, докато там тренирахме с топка. Различно е, но сега се чувствам по-добре".

"Чувствам се комфортно с всеки един от съотборниците си. Смятам, че не честно да избирам някои от тях. Това е отборен спорт и ние трябва да правим всичко заедно. Имам добра връзка с футболистите от средата на терена, Тиаго, Лое и Малинов".

"Невероятно преживяване бе мача с Лудогорец. Моите съотборници усетиха същото, феновете бяха изключителни. Беше луд мач. Чувал съм много неща от играчите за другите отбори. Ние не харесваме Левски и Лудогорец. Срещу тях са едни от най-големите мачове. Сега ще играем с Левски цели пет пъти, което е една страхотна втора половина на сезона".

"Настроен съм да работя много. Така ще мога да помагам на съотборниците си да вкарват голове и да печелим мачове. Храната е страхотна. Харесвам София, това е хубав град. Условията за тренировка също са добри. В моето съзнание има само работа, работа и пак работа. А в края на седмицата трябва да покажа на какво съм способен", заяви Роланд Алберг.