След като в неделя Левски загуби от ЦСКА с 0:1 с гол на Фернандо Каранга в заключителните минути на дербито, "сините" претърпяха още едно поражение.

Галерия

Двамата от най-известните ултраси на съперниците – Иван Велчев-Кюстендилеца и Любомир Делев, се срещнаха в битка с голи ръце и един от лидерите на Сектор "Г" спечели за около 30 секунди. Това стана ясно от комуникация между феновете на ЦСКА и Левски във Фейсбук.

Боят се състоя, след като Любо Делев предизвика Кюстендилеца с транспарант по време на Вечното дерби. Велчев прие предизвикателството и победи.

Въпреки това привърженикът на "сините" демонстрира мъжество и написа след поражението: "Паднах с достойнство! Хубав бой ! Пак ще се видим някой ден!".

Росен Петров-Животното също се намесва в дискусията, като и той демонстрира уважение към ултрасите на големия съперник: "Кой не се е бил той не е губил". По думите му, той е спрял Кюстендилеца от продължаване на боя, защото се е наложило. Разбира се, в съобщенията има и нормалните закани между "сини" и "червени".  

Иван Велчев-Кюстендилеца

Любомир Делев