От ЦСКА пуснаха първа информация в своя официален сайт по повод днешния "горещ" ден в който се говори за раздялата с Нестор Ел Маестро.

Интересното е, че тези информации не бяха опровергани, а напротив. "Червените" свикват пресконференция, която ще се състои утре от 12:00 часа на стадион "Българска армия".

Пресконференцията може да се наблюдава и на живо в страницата на тима във Фейсбук. По последни информации на нея ще бъде обявена раздялата с Ел Маестро. За негов наследник е спряган Любослав Пенев.

Това ще е трети престой на легендата като треньор на "Българска армия", припомня Gol.bg. Първият беше преди 10 години и "армейците" изгубиха драматични битката за титлата с големия съперник Левски. Вторият беше през пролетта на 2015 г., когато положението на клуба беше отчайващо.

И след края на тогавашния сезон ЦСКА фалира и започна новата кампания във "В" група. Иначе той е бивш национален селекционер, водил е още Ботев Пловдив, Литекс, както и втория отбор на Валенсия. През 2011 г. изведе ловчанлии до титлата, което е единственият му трофей като треньор.