ЦСКА е проявил интерес към испанския голаджия на Легия Варшава Карлитос (28 г.). Високият 176 см нападател не попада в плановете на треньора Рикардо Са Пинто и не влезе в групата за вчерашния мач с Висла Плоцк. 

Полските медии твърдят, че американският Ню Йорк Сити е отправил оферта за него в размер на 2,5 милиона евро, макар публикациите да не са потвърдени от Легия.

Според източници от Полша през зимата ЦСКА също е разпитвал за Карлитос, който е голмайстор на Екстракласата за сезон 2017/18 г. Испанецът впечатлява с 24 гола и 10 асистенции за Висла Краков, а през лятото е продаден за 800 000 евро на Легия. 

В гранда от Варшава Карлитос е записал 20 мача, 8 гола и 3 асистенции, но не се вписва добре в стила на треньора Са Пинто и той е склонен да се раздели с топ-реализатора си, пише "Тема спорт".

Интересно е да се отбележи, че испанецът наскоро е последвал страницата на ЦСКА в социалната мрежа Инстаграм. Според запознати армейците трябва да извадят доста сериозна оферта като финансови параметри за Карлитос.