Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди предстоящите два сблъсъка срещу Лудогорец в Разград. Утре двата отбора играят за купата на България, а през уикенда и за първенство. Пенев коментира и назначението на Николай Йорданов за съдия на мача за купата.

"ЦСКА ще играе футбол и ще иска да победи чрез футбол. Противникът не знам какви идеи има, но това са нашите намерения”, заяви Пенев.

“Интересно назначение за главен съдия на мача. Гледал съм други двубои на ЦСКА в Разград и отборът не е завършвал в пълен състав. Надявам се всичко да се реши чрез футбол. Гледам, че публиката започва да се връща на терена, увеличава се, подкрепата е голяма". 

"Целта ни е да побеждаваме. Защо не сме победили в предишни мачове - да не се връщаме назад. Няма притеснения. Готови сме за битка и да посрещнем всякакъв вид провокация, от където и да е. Всеки мач е голям мач. Всички мачове са важни". 

"Лудогорец има силни страни, но не обичам да ги споделям. Това са жокери, които мога да дам на колегата. Познавам им футболистите и стила на игра. Имат нов треньор, има промени, които се виждат. Но се концентрираме изцяло върху нашия отбор. За мен най-важното е ние какво и как ще го направим, за да постигнем нашата цел".

"Футболистите трябва да се интересуват само от играта на нашия отбор, а не от провокациите. Това е до интелект. Отработено е, симулирано е на тренировки. Не може да е оправдание съдията и противника. С манталитет и нагласа сме как да спечелим мача”, добави Пенев.