ЦСКА врътна 0:0 с Титоград в Черна гора и с общ резултат 4:0 от двата мача успя да се класира за втория предварителен кръг на Лига Европа. Там "армейците" ще срещнат Осиек от Хърватия.

Срещата в Подгорица не предложи особени футболни достойнства, като действията основно се развиваха в средата на терена, а головите положения бяха рядкост.

Треньорът на българите Добромир Митов бе направил доста промени в стартовия си състав, което определено повлия върху играта на ЦСКА.

В крайна сметка "армейците" не срещнаха проблеми с Титоград и заслужено са в следващия кръг на Лига Европа.


ЦСКА подходи лежерно към ответния мач и позволи на съперника да доминира в известни периоди от мача. "Армейците" изиграха слабо първо полувреме и само късметът спаси вратата на Черниаускас от попадение.

В 16- минута Радомир Джалович получи топката в наказателното поле, но ударът му срещна напречната греда.

Защитата на ЦСКА отново се пропука в 31-а минута, когато Павлович намери топката в глава отблизо, но отлична реакция на Черниаускас спаси вратата на гостите.

"Армейците" се посъбудиха през втората част и създадоха няколко добри ситуации за гол. Греъм Кери стреля опасно от фаул в 46-а минута, но вратарят на домакините изби в корнер.

В 63-а минута Евандро изпусна отлична възможност за гол, след като проби в наказателното поле, но стреля покрай вратата. В добавеното време Рубен Пинто можеше да донесе победата на ЦСКА, но стреля покрай вратата.

Титоград - ЦСКА 0:0

Титоград: Иванович, Роганович, Николич, Райчевич (73-Бърнович), Банович, Мамаду (86-Гасевич), Новович, Живкович (65-Миличкович), Чинеду, Павлович, Джалович

ЦСКА: Черниаускас, Бикел, Гълъбов, Бодуров, Жеферсон, Антов (67-Пинто), Малинов, Кери (82-Соу), Фабрини (60-Митков), Евандро, Уот