ЦСКА ще се раздели поне с двама футболисти до края на месец август. 

Сигурен напускащ е десният бек Стойчо Атанасов, който остана извън сметките на щаба след загубата от Черно море на "Армията" (1:3). Оттогава бранителят не е попадал в групата, а не получи и картотека за евробитките с Осиек и Заря. 

Всичко това говори красноречиво за бъдещето на Атанасов. Има опция Стойчо да бъде изпратен под наем в друг клуб, така както ЦСКА има практика да процедира с част от младите си футболисти. Други потенциални напускащи са Бодуров, Чорбаджийски, Гълъбов и Пинто. 

Ситуацията около Бодуров и Пинто е напълно неясна, като до момента от клуба не са обявили как възнамеряват да процедират с тях.  Факт е, че двамата не попадат в групата, а Люпко Петрович попита реторично какъв е смисълът да ги връща в отбора. 

Така двете ябълки на раздора може да поемат към други клубове. Излезе информация, че един от поводите за действията на Бодуров в последно време е оферта от гръцкия евроучастник Атромитос. Бранителят обаче не бил пуснат и това довело до дисциплинарни нарушения от негова страна. 

Договорът на Пинто пък изтича през следващото лято и не е изключено да се потърси възможност за изходящ трансфер до края на месеца. Армейците са склонни да продадат Чорбаджийски при добра оферта за него, пише „Тема спорт“.

Прави впечатление, че откакто Люпко Петрович пое официално тима, бранителят почти не играе. Бе титуляр само в мача със Славия. За Гълъбов пък е известно, че е желан отново под наем от Етър. Неговото бъдеще обаче зависи от ситуацията с Бодуров и Чорбаджийски. Ако армейците не се разделят с някой от двамата поопипани защитници, то Гълъбов ще бъде преотстъпен на "Ивайло". 

В противен случай роденият в Шумен бранител ще остане като опция за сърцето на ариергарда.