ЦСКА нямаше проблеми с втородивизионния Локомотив (Горна Оряховица) и го победи с 3:0, за да се класира на осминафинал в турнира за Купата на България. 

Два гола за червените вкара Тони Уот, а Денис Давидов откри резултата и това беше негово първо попадение с червения екип.

За домакините от Горна Оряховица единственият играч на ниво беше нападателят Деян Христов, който създаде всичко интересно в предни позиции.

Мачът започна с атаки на ЦСКА и най-напред Валентин Антов при разбъркване не успя да засече, а след него мощен удар на Кристиян Малинов беше изчистен от Михаил Минков. В 20-ата минута гостите от София поведоха в резултата с далечен удар на Денис Давидов.

Руснакът направи впечатляваща солова акция, елиминира излезлия да го срещне Жак Пехливанов. Последва много силен и добре насочен изстрел по тревата, който попадна в долния ляв ъгъл. Само след 6 минути той можеше да вкара за втори път, но ударът му след пас на Брадли Мазику се отби в гредата. До края на полувремето двата отбора създадоха по една възможност, пропуснати от Деян Христов и Мазику съответно.

В 55-ата минута Тони Уот удвои преднината на ЦСКА, засичайки центриране на Греъм Кери. След 7 минути Уот вкара за втори път, като този път Тиаго отне топката от Жак Пехливанов и подаде на англичанина за третото попадение във вратата на Ивайло Василев.

Деян Христов показа класа в 79-ата минута, след като получи топката на границата на наказателното поле, елиминира с първото си докосване един бранител и стреля по диагонала. Вратарят Бусато буквално с лицето си спаси удара.

Локомотив (ГО) - ЦСКА 0:3

0:1 Давидов - 20'
0:2 Уот - 55'
0:3 Уот - 63'

Локо (ГО): 33. Василев, 4. Харизанов, 23. Тодоров, 5. Минков, 77. Сандов, 7. Райчев, 20. Пехливанов, 8. Славков, 9. Стефанов, 24. Чалъков, 18. Христов

ЦСКА: 13. Бусато, 16. Бикел, 25. Албентоса, 26. Антов, 18. Мазику, 6. Пинто, 15. Малинов, 8. Кери, 7. Давидов, 14. Отабор, 9. Уот