Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков е категоричен, че няма криза на “Българска армия”. За такава се заговори след загубата от Берое през уикенда.
 
Треньорът Люпко Петрович нападна играчите, фенове му поискаха оставката и всичко това се случи на фона на приключването на сагата с придобиването на активите на фалиралото дружество.
 
“Не смятам, че има криза. Да, изоставаме с точките, но първенството е дълго. Защо сме загубили от Берое? Това е състезание, футболен мач, непредвидима игра. Можеш за спечелиш и да загубиш. Не сме абонирани да печелим всеки мач. Ако беше така, щеше всички да прибират много пари, ако играят тото”, коментира Марков пред “Меридиан мач”.
 
Той отказа да говори за декларацията на фенове, които поискаха оставките на главния мениджър Стойчо Стоилов и треньора Люпко Петрович с оправданието, че не е запознат с нея.
 
„Не съм запознат с декларацията на феновете. В момента пътувам и не съм я чел. Нормално е като цяло привържениците да са недоволни, защото ЦСКА не е на първо място в класирането. Това винаги ни е била основната цел.
 
Както казах обаче - първенството е дълго и съм сигурен, че играта ни ще стане позитивна. ЦСКА винаги се е стремял към атрактивен футбол, победи трофеи. Към днешна дата има какво още много да се желае в тази посока", каза Пламен Марков.
 
По темата Люпко Петрович изпълнителният директор на „червените" беше лаконичен: „Остава начело на отбра", което обяви и собственикът на клуба Гриша Ганчев в понеделник.