Още по темата

 

Бившият бранител на ЦСКА Борис Секулич (28 г.) направи любопитен коментар за престоя си на "Армията".

Той беше част от тима през есента на 2018 г., а след зимния лагер в Испания разтрогна. Сърбинът със словашки паспорт изкара 2019-а в полския Гурник Забже, а наскоро бе продаден на бившия клуб на Христо Стоичков - Чикаго файър. До сделката се стигна след 3 оферти, тъй като Гурник отказваше да пусне Секулич.

"В ЦСКА беше много специфичен период. Това е доста голям клуб и от тази гледна точка беше хубаво да играя за него. От друга страна, атмосферата беше лоша. В клуба имат огромни очаквания, но титлата е нереалистична цел, тъй като Лудогорец доминира в шампионата", каза Секулич пред словашкия вестник "Спорт".

"В началото в ЦСКА всичко беше добре. Спомням си обаче, че след като загубихме от Лудогорец (0:1 на 19 август), атмосферата започна постоянно да се влошава. После паднахме и от Левски (0:1 на 29 септември) и ситуацията стана още по-лоша. От онзи сезон досега ЦСКА е сменил 4-ма треньори и по тази причина отборът няма как да постигне значими успехи", допълни Секулич.

"Очаквах да остана в ЦСКА през целия сезон и да си тръгна през лятото на 2019-а. Изоставането от Лудогорец не беше голямо и все още имахме надежди. Наследникът на Нестор Ел Маестро - Любослав Пенев, обаче изведнъж реши, че не иска пет-шест от играчите, и аз бях един от тях", каза Секулич.

"С Гурник се борехме за оцеляване, но никъде другаде не съм се наслаждавал повече на футбола", коментира още Секулич.