ЦСКА ще има нов треньор за новия сезон, независимо кога започне той, научи Gol.bg.

Стамен Белчев, който преди дни се раздели с Арда Кърджали, се е разбрал с "червените" да се завърне на "Българска армия". Новината ще бъде официално съобщена след края на настоящия шампионат. При най-оптимистични прогнози той трябва да се поднови в началото на месец юни.

До неговия край ЦСКА ще бъде воден от настоящия треньор Милош Крушчич. Но дори и да спечели Купата на България, той няма да запази поста си. "Армейците" са на 1/2-финал, където съперник е Ботев Пловдив. Другата двойка противопоставя носителя на трофея Локомотив Пловдив и Левски.

Интересното е, че ръководството на столичани се увенча с успех от третия опит да върне Белчев. Той отказа да води ЦСКА през миналото лято, а след това и през есента. Първият му престой беше от 27 ноември 2016 г. до 1 май 2018 г. Под негово ръководство "червените" играха атакуващ футбол и на два пъти победиха Левски с 3:0.

Нашата медия научи още, че след края на сезона собственикът на клуба Гриша Ганчев иска да се раздели и с голяма част от чужденците. Сред тях са Рубен Пинто, Тиаго Родригес, Върнан Анита, Едвин Джеси, Вив Соломон-Отабор и Али Соу. 

Веселин Коларов, Gol.bg