Ивайло е на 32 години, от Пловдив и се нуждае от трансплантация на стволови клетки. От 9 години той страда от множествена склероза, а за лечението сега са му нужни 45 хиляди евро. Сумата, която трябва да се събере обаче, е непосилна за неговото семейство. Затова освен близки и приятели, зад него решават да застанат и феновете на Локомотив – от "Бригада Пловдив". 

Ивайло е с диагноза множествена склероза от пролетта на 2010 година. Заради коварното автоимунно заболяване младият мъж постепенно започва да губи силите си, появяват се проблеми със зрението му и схващания в крайниците. 

Преди известно време резултатите от ядрено-магнитния резонанс на мъжа отчитат лоши показатели. Надеждата за Ивайло обаче се поява внезапно -той попада на репортаж на немска телевизия, в който показват историята на жена, излекувана от множествена склероза. Той успява да се свърже с нея. И да разбере как е победила заболяването - чрез трансплантацията на стволови клетки в Москва.

Крайният срок за събиране на средствата е 17 септември тази година, а животът на един млад човек зависи и от всеки един от нас.

Facebook страница Нов Живот За Ивайло
PayPal: tenev.ivaylo@gmail.com

Дарителска сметка:
Титуляр: Ивайло Тонев Тенев
IBAN: BG96UNCR70001523606927
BIC: UNCRBGSF

Видео с Ивайло и "Бригада Пловдив" можете да видите ТУК: