Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост - 24 май съвпада с 42-рия тираж на Български спортен тотализатор. Това е сериозен повод за всички почитатели на тотото да добавят към празничното си настроение и много възможности за материални печалби от 63-годишния лидер в числовите и моментните лотарийни игри в България.
За неделя прогнозният джакпот в „Тото 2 - 6 от 49“  е 3 300 000 лева.

Всеки участник в играта има шансове да го спечели, а един късметлия чрез жребий ще стане собственик на перфектен нов автомобил. Направените комбинации автоматично участват и във „Втори тото шанс“ на „6 от 49“, където печалбите са до 130 000 лева. Това означава, че 42-и тираж предоставя три шанса за печалби в тази любима на три поколения игра. Забележителното е, че всичко това може да се случи с минимален залог от 1.20 лева.

В неделя ще бъдат изтеглени и солиден брой допълнителни печалби от промоционалната кампания „Печалби плюс – извънредни печалби“. Крайният срок да се включите в нея е до полунощ на 23-ти май. Ще бъдат изтеглени две седмични печалби, които са 500 лева  и лаптоп. Веднага след това трима късметлии ще спечелят съответно 1000 лева, 2000 лева и 3000 лева благодарение на регистрираните си непечеливши талони от моментните лотарийни игри за целия период на кампанията.

С това възможностите за радостни събития от Спорт тото няма да приключат, защото на 24-и май стартира новата промоционална кампания „Печалби плюс – Печалби без край“. Тя ще продължи до 30-ти август 2020 година, а солидните парични и предметни бонус печалби ще грабнат вниманието на всички фенове на моментните лотарийни игри на тотализатора.

Датата 24-ти май е последният срок за участие в промоционалната кампания „Всеки ден е Великден“. Това означава, че всички притежатели на карти Тото клуб трябва да побързат, ако искат да се включат в надпреварата за разпределението на 15 ваучера за почивка в страната и чужбина.

Всеки ваучер е на стойност 2000 лева, а печелившите ще бъдат изтеглени на 31-ви май в предаването Спорт тото по БНТ. Срокът, в който могат да се ползват ваучерите е до декември 2021 година. Всеки късметлия има достатъчно време да реши дали да използва печалбата за почивка на море, да релаксира в планината или да се впусне в екстремални преживявания на ски-пистите.

Новата кампания на програмата за лоялни клиенти „ТОТО КЛУБ“ ще стартира от 3-ти юни и ще продължи до 12-ти юли 2020 година под мотото „63 години Тото Мания“. В рамките на 6 седмици ще имате възможност да трупате бонус точки за 63 печалби по 100 лева, а кампанията е част от събитията посветени на 63 години СПОРТ ТОТО.

Традиционно в неделя ще бъде проведена и играта „Тото 2 – Зодиак“, в която с минимален залог от 80 стотинки, най-големите късметлии могат да забогатеят със суми до 3 000 000 лева.

За почитателите на числовите игри е интересно да узнаят, че прогнозният джакпот на „Тото 2 - 6 от 42“ е 480 000 лева. Атрактивна сума от 30 000 лева се е натрупала и в наградния фонд „Пари плюс“ на „Втори тото шанс“ на „6 от 42“.

Квитанция за числовите или талон от моментните лотарийни игри на Спорт Тото, могат да се превърнат в чудесен финансов старт за всеки абитуриент. Всички, които са изкушени да грабнат от тотото могат да направят залози до 18 часа на 24-ти май, както в тото пунктовете, така и онлайн на сайта http://toto.bg/.

Следвайте ни в социалните мрежи и ФБ страницата ни, където всеки четвъртък и неделя на живо от 18:30 часа можете да гледате тегленията на печалбите на СПОРТ ТОТО.