Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призна, че отборът му вече не е в криза, след като лондончани спечелиха последните си четири мача във всички турнири.

И докато лондончани могат да забравят за класиране в топ 4 във Висшата лига и участие в Шампионската лига догодина чрез първенство, то спечелването на Лига Европа е доста добър вариант отборът да си осигури място в турнира на богатите.

Утре тимът на французина се изправя срещу ЦСКА (Москва) в първия си 1/4-финален мач от втория по сила евротурнир.

"Бяхме много разочаровани след двете тежки загуби с по 0:3 от Манчестър Сити и ни отне време да се оттърсим от този шок. Мисля, че към днешна дата не може да се говори за криза при нас и това е видно от последните ни резултати", обяви той.

"Успяхме да постигнем четири поредни победи във всички турнири и определено отборът се намира в добра форма към момента. След като вече сме твърде далече от топ 4, върху отбора има един натиск да се справя добре в Лига Европа. Ще се опитаме да спечелим турнира и така да играем в Шампионската лига през следващия сезон".

"Феновете на ЦСКА не ме интересуват, гледам само качеството на играта на моя отбор. Най-важното нещо е да покажем добра игра и да победим в утрешната среща".