Още по темата

 

Треньорът на Интер Антонио Конте е сериозно респектиран от Лудогорец. Той каза ласкави думи за родния шампион по време на пресконференцията си преди утрешния мач между двата тима от 1/16-финалите на Лига Европа в Разград.

"Трябва първо да отбележим, че мачът утре ще бъде срещу един отбор, който редовно играе в Европа и европейските турнири. Играе много добре, играе нападателен футбол. На първо място е в първенството и то с много точки разлика от втория. Трябва да подходим сериозно, защото срещу нас ще има организиран отбор с много добри индивидуалности.

"Знаем за Кешеру и Моци, той игра и в Италия, но не искам да говоря за определени единици. Доброто им представяне се дължи на представянето на отбора. Ние подхождаме към отбора на Лудогорец с уважение, защото имат много добри нападатели. Разбира се Лудогорец има и слаби страни, които сме проучили и ще се опитаме да използваме.

"Загубата от Лацио (1:2) през уикенда ни попари, но най-вече резултатът. Играта ни обаче не беше лоша. Миналата неделя играхме срещу Лацио, който е в много добра форма. Ние също имахме възможности. Трябва да забравим за тази загуба и да покажем нашите възможности утре и да постигнем добър резултат”, заяви италианецът пред медиите.