Една от най-колоритните фигури в историята на Формула 1 Еди Джордън е категоричен, че Люис Хамилтън ще поеме към Ферари след 2020-а година и при това няма да бъде сам. 

Това е една от най-обсъжданите теми напоследък, след като от Скудерията признаха, че са разговаряли с 6-кратния световен шампион за идването му в Маранело от 2021-а година. 

„Абсолютно съм сигурен, че Хамилтън ще бъде част от Ферари от 2021-а година. Освен това заедно с него в тима ще дойде и Тото Волф” коментира Джордън пред „Топ Гиър”. 

„Люис на няколко пъти спомена ситуацията около договора на Тото Волф, което е доста необичайно. Освен това смятам, че той би преминал във Ферари само с някой, който може да го предпази от това да бъде принуден да работи за Льоклер и това е Тото” добави той. 

„Ферари не разполагат в момента с добър тимшеф. Имат проблеми при стратегията, структурата и не могат да се справят със ситуацията между пилотите си. Волф е много добър именно в това. Що се отнася до Фетел смятам, че той ще се откаже след 2020. Не може да се върне в Ред Бул, защото там не може да бие Верстапен. Единствената добра опция за него е Мерцедес, ако те останат във Формула 1” каза още Еди.