Витоша Бистрица поднесе голямата изненада в 25-тия кръг на Първата ни лига, след като победи с 1:0 като гост Берое. Тимът на Росен Кирилов изигра много добър мач, а единственото попадение бе дело на капитана Четин Садула, който вкара със страхотен удар от границата на наказателното поле. 

Още в първите минути бистричани показаха, че са дошли до Стара Загора да вземат нещо и в 8-та Душан Перниш трябваше да се намесва след удар на Стефан Христов. В 14-та Берое бе на сантиметри от гола, след като Педро Еуженио центрира от ъглов удар, а изстрелът с глава на Ерол Алкан се удари в горната греда и тупна около голлинията. 

В края на първата част Перниш се намеси отново добре след хубав удар на Кристиян Кочилов от фаул. Единственият гол в срещата падна в 52-та минута, когато Четин Садула подхвана една атака, топката отново се върна у него. Последва удар от дъгата пред наказателното поле, топката се отби в страничната греда и влезе зад Перниш - 1:0 за Витоша. 

Голът не се отрази никак добре на заралии, които дълго време не успяха да реагират подобаващо. В края Алкан имаше нов шанс да отбележи, но стреля над гредата, а Никола Маринов също не успя да преодолее Християн Василев. 

Берое - Витоша 0:1

0:1 Четин Садула 55’

Берое: Перниш, Желев, Алкан, Мешка, Цветков, Василев, Баранов, Бригидо, Еужение, Минчев, Камбуров

Витоша: Василев, Гочев, Гьонов, Кочилов, Милчев, Купенов, Котев, Садула, Милев, Христов, Лазаров