Голям е интересът към срещата с Христо Стоичков в Плевен - изчерпани са голяма част от кувертите за нея, съобщиха за БТА организаторите на вечерта.

Галавечерята, посветена на легендарния български футболист, която е обявена под мотото "25 години от САЩ 94", е насрочена за 26 юли от 20.00 часа в плевенско заведение. 

Почитателите на големия български футболист ще имат възможност да достигнат до автобиографичната му книга "Христо Стоичков - Историята", написана в съавторство с Владимир Памуков. 

Гостите ще запознаят лично със звездния футболист и ще получат автограф. В празничната вечер, заедно със Стоичков, ще бъдат Памуков, комикът Димитър Туджаров-Шкумбата и Иво Райчев, посочват организаторите. 

Някои истории са прекалено истински, за да се разказват, но аз реших да опитам, разкрива Стоичков за книгата си в послеслов. Той предупреждава, че "това не е книга за най-добрия човек, когото познаваме". Това е моята истина, моята история, изтъква световноизвестният български футболист. Почитателите му в Плевен все още имат шанс да си осигурят място за очакваното събитие.