Третодивизионният Несебър привлече класно попълнение в средата на терена. От днес за част от отбора може да се смята бившият юношески национал Никола Гавов, който през есента игра за Миньор (Раднево).

20-годишният централен полузащитник е минал през школите на Литекс (Ловеч) и Берое, а в професионалния футбол влиза именно с екипа на старозагорци. Следва период в Монтана, където пристига по настояване на бившия селекционер на младежкия национален тим Михаил Мадански.

Гавов имаше три предложения тази зима, но избра Несебър заради амбициозния проект, който се стартира тази зима в курортния град. Задачата на треньорите Васил Банов и Павел Колев е да изградят състав, който през новото първенство да доминира в Югоизточната Трета дивизия и да се върне във Втора лига.

Очакванията са Несебър да приключи преговорите с още поне трима играчи тази зима, които са млади, амбицирани и с качества- профилът, върху който се насочват в клуба.

В същото време стана ясно, че първата контрола на тима ще бъде срещу Спартак (Варна), след като Царско село промени програмата си за зимата и замина за Кипър. Проверката ще бъде в събота (25-и януари) от 13.00 часа на стадиона в Несебър.