Патрис Евра изрази задоволство от завръщането си във Висшата лига, след като подписа договор с Уест Хям до края на сезона. 

36-годишният защитник идва в отбора като свободен агент, след като 3 месеца без отбор, след като Марсилия го освободи. Той ще играе с №27 и ще може да дебютира в събота в домакинството на Уотфорд. 

„Много съм доволен, че идвам при Чуковете и отново ще бъда част от Висшата лига. Страхотно е, че отново ще играя в Англия и съм благодарен на Уест Хям, че ми даде възможност да бъда тук“ заяви Евра пред сайта на лондончани. 

„Всички тук ме посрещнаха фантастично и аз ще започна да работя здраво, ще се забавлявам с момчетата и ще дам най-доброто от себе си. Просто е, много съм радостен, че съм тук и сега ще се събуждам сутрин с усмивка. Всичко стана много бързо, но и лесно, тъй като познавам мениджъра от времето ми в Манчестър Юнайтед. Парите не са основното, така че нямаше проблеми“ добави той. 

„Уест Хям Юнайтед с радост може да потвърди привличането на много опитния Патрис Евра с краткосрочен договор“ пише в сайта на лондончани.