Мениджърът на Евертън Сам Алърдайс очаквано не остана никак доволен, след като стана ясно, че от клуба са се допитали до феновете как оценяват неговата работа. 

Специалистът стабилизира Карамелите в труден момент, но въпреки това шефовете са изпранили анкета до привържениците, за да разберат какво е доверието в наставника и неговия екип. 

„С това допитване, изпълнителният директор по маркетинг и комуникации определено се е изложил. За мен подобно нещо е голяма грешка, което дава възможност на вас журналистите да направите силни заглавия” заяви Големия Сам. 

Той разкри, че президентът Бил Кенрайт му се е извинил за случилото се, но по време на пресконференция все пак бе попитан как ще оцени своето представяне по скалата от 1 до 10. Отговорът бе показателен: „Хайде стига, писна ми! 11!”. 

Босът има договор за още един сезон и заяви, че случилото се не е променило плановете му и иска да остане. „Докато някой от най-високо ниво не ми се обади, за да ми каже, че вече не съм желан тук, аз ще съм тук. Иначе ще си събера багажа и ще си тръгна, макар че ще бъда крайно разочарован”.