Джон Тери призна, че може да остане в Астън Вила и през следващия сезон, но в случай, че бирмингамци успеят да се класират за Висшата лига. Легендата на Челси има договор до края на сезона и все още не е взел решението си.

„Все още имам този апетит и глад за успехи, но искам да свърши този сезон. Целта ми е да го направим по най-добрия начин и да се класираме за Висшата лига. Дали автоматично, или чрез плейофите. След това трябва да взема решение, което няма да е никак лесно“, заяви 37-годишният защитник.

„Челси винаги ще бъде моят клуб, но се привързах и към Астън Вила. Давам всичко от себе си и феновете се отнасят прекрасно с мен. Приеха ме с отворени обятия и се опитвам да им се отблагодарявам на терена. Беше невероятно приключение за мен, на което се наслаждавам много. Определено това ще има отношение към решението ми през лятото.

Астън Вила заслужава да е във Висшата лига. Имаме добри играчи, прекрасни условия и невероятни фенове. Дори в гостуванията подкрепата към нас е прекрасна. Готови сме за елита, но може би ще имаме нужда от малко късмет“, каза още Тери.