Защитникът на Тотнъм Дани Роуз обяви, че очаква да остане при Шпорите, въпреки слуховете, че може да бъде продаден. 

Английският национал неочаквано бе титуляр срещу Манчестър Юнайтед и въпреки че сбърка сериозно в една ситуация и Ромелу Лукаку пропусна да открие на празна врата, е готов да се бори за мястото си в отбора. 

„Мениджърът говори с нас преди 2-3 седмици и ни каза, че всички започваме от нулата. Трябва всеки да се опита да го впечатли и това е страхотно. Лично аз съм добре. Чух спекулациите за бъдещето си, но бях тук миналия петък и очаквам това да е същото и след петък тази седмица“ заяви Роуз. 

„Очаквам с нетърпение сезона и това, което можем да постигнем в него. И аз, и треньора знаем ситуацията. Понеделник бе изключително важен за мен, въпреки всичките слухове, тъй като наставникът показа, че все още ми вярва, като ме пусна в такъв важен двубой. Мисля, че това е най-голямото нещо, което е правил за мен“ добави защитникът. 

„Вярно е, че през първото полувреме не бях на ниво, но след това се подобрих през второто. Спечелихме, вкарахме голове и запазихме суха мрежа. Сега обаче имаме труден мач с Уотфорд и искаме да продължим по същия начин“ изтъкна футболистът.