Маурисио Почетино отправи сериозен призив към играчите си да се стегнат, защото в противен случай тимът не може да се надява на нищо хубаво. 

Двете поредни загуби във Висшата лига трябва да послужат за отрезвяване на лондончани, които започват участието в Шампионската лига срещу Интер днес. 

„Не мисля, че сме реални претенденти за отличието, в който и да е турнир. Ако играем както срещу Уотфорд и Ливърпул няма как да бъдем претенденти. Ако обаче показваме играта от мача с Манчестър Юнайтед, тогава ще сме такива“ заяви Почетино. 

„Казах след триумфа ни на „Олд Трафорд“, че трябва да останем на земята. Затова трябва да работим по-здраво, да сме по-конкурентни и да се подобрим. Двете поредни поражения трябва да ни събудят, а хубавото е, че става въпрос само за началото на сезона“ добави той. 

„Необходимо е да покажем, че заслужаваме да сме претендент, а това може да стане само когато демонстрираме най-доброто от себе си. За това обаче се изисква постоянство. Ако не се подобрим значително, ще си останем просто един добър отбор. За да си претендент трябва много повече“ каза още наставникът.