Винченцо Монтела естествено похвали своя тим, след като Севиля спечели с 2:1 насред „Олд Трафорд” и елиминира Манчестър Юнайтед от Шампионската лига, макар и да не бяха много тези, които вярваха, че подобно нещо е възможно. 

„И в двата мача се представихме страхотно, така че заслужено се класираме. Всичко се разви перфектно. Това е една специална вечер за клуба, за играчите и за нашите фенове и ние трябва да и се насладим” заяви доволен италианецът. 

„Щастливи сме да победим на толкова легендарен стадион. Това е исторически резултат, който привържениците ни няма да забравят. Положихме големи усилия, но също така знаем, че една грешка в този турнир може да означава отпадане. Бяхме почти безгрешни, но винаги има какво да подобряваме” добави той, като естествено изтъкна и ролята на героя Бен Йедер, който влезе от пейката бързо реши всичко с двата си гола. 

„Факт е, че контролирахме мача, но като цяло ни липсваше острота в последната третина от терена. С Бен Йедер това се промени и той просто направи разликата, така че съм много радостен за него. Той е фантастичен нападател, който вече има 10 гола в турнира през сезона и това е показателно за качествата му”.