Бившият лидер на Манчестър Юнайтед Гари Невил е на мнение, че "червените дяволи" трябва да направят и невъзможното, за да привлекат в редиците си една от звездите на Реал (Мадрид) Гарет Бейл през настоящия трансферен прозорец.

Уелсецът блесна с пълна сила във финала на Шампионската лига срещу Ливърпул, след като вкара два от головете за успеха и на практика бе с основен принос за третия пореден трофей на "кралете" в най-комерсиалния турнир.

"Възхищавам се много на Бейл като играч", обяви Невил пред "Би Би Си".

"Бих искал Меси или Роналдо, както и Неймар, да играят заа Юнайтед, но за да се случи това нещо и те трябва да искат да са част от отбора". 

"Именно това е първият въпрос, който трябва да бъде зададен, когато се прави подобен трансфер. Иска ли даден играч да играе за Юнайтед? Би било прекрасно Бейл да акостира в отбора, стига да иска. Той ще бъде супер попълнение, защото е изключителен играч, който може да прави разликата". 

"Според мен топ клубовете трябва да привличат само такива футболисти, които могат да правят разликата на терена и да решават мачове".