Словакия и Холандия завършиха 1:1 в контрола в Търнава в сблъсък на два тима, които няма да бъдат част от световното първенство в Русия. 

Домакините успяха да поведат още в 8-ата минута, когато Марек Хамшик центрира в наказателното поле, където Адам Немец надскочи Ван Дайк и вкара хубав гол с глава. 

Лалетата отговориха с неточен изстрел на Депай, а след  това Ван Беек успя да отправи удар от въздуха, но Дубравка не бе застрашен. 

В средата на първата част Куцка стреля много опасно от около 25 метра, но за радост на холандците топката срещна напречната греда. 

Гостите продължиха да търсят изравняването и Депай накара вратаря на домакините да спасява опасният му шут. В крайна сметка паузата дойде при аванс за Словакия, но след нея ситуацията се промени. 

В 59-ата минута Куинси Промес получи на добра позиция в наказателното поле и не остави шансове на Дубравка с прецизен изстрел. 

До края и двамата селекционери направиха много смени, което отне малко от качеството на мача. В самия край Пацинда поиска дузпа, но реферът подмина ситуация, а в ответната атака Депай прати топката в ръцете на Дубравка. 

Така двубоят завърши 1:1, но все пак Словакия за първи път не загуби от Холандия след 2 поражения преди това.