Турция постигна знаменит обрат срещу Швеция, след като обърна скандинавците с 3:2 насред Стокхолм. 

Комшиите губеха с 0:2 в началото на второто полувреме, но успяха да стигнат до три попадения и да спечелят важни 3 точки от група 2 на Лига В от Лигата на Нациите. Така те взеха реванш за поражението от Русия с 1:2 миналата седмица на старта на надпреварата. 

Гостите започнаха по-добре в началото, като установиха контрол върху топката. Домакините пък разчитаха на контри и в 12-ата минута Понтус Янсон стреля покрай вратата с глава. 

Турците отговориха с точен удар на Озякуп, който бе спасен от вратаря Олсен. След средата на първата част обаче, шведите натиснаха и след няколко пропуска поведоха. Айзък Телин вкара отблизо в 34-ата минута. 

Скоро след почивката скандинавците отново се зарадваха, след като Виктор Клаесон реализира с отличен удар извън наказателното поле. Само 2 минути по-късно обаче, Топал намери Хакан Чалханоглу в наказателното поле и той върна интригата. 

Турците продължиха да играят добре и в 88-ата минута усилията им бяха възнаградени. Тогава влезлият от пейката в 65-ата минута Емре Акбаба получи от Ченк Тосун и с левия крак направи 2:2. 

Шокът за Швеция обаче стана пълен, когато в добавеното време отново футболистът на Галатасарай вкара с глава и донесе победата.