Суперзвездите Килиан Мбапе и Неймар бяха сред публиката на Парк де Пренс, тъй като са контузени и нямаше как да помогнат на съотборниците си. И без тях обаче Пари Сен Жермен стигна до 14-ата си победа в 14 мача във френското първенство, надделявайки с 1:0 над Тулуза.

Единсон Кавани вкара единственото попадение в срещата, разписвайки се в 9-ата минута на мача, сякаш давайки тон за поредната убедителна победа. Голът е 9-и за него в първенството.

До края на мача момчетата на Томас Тухел не се вложиха кой знае колко, макар и два гола да им бяха непризнати, но явно в сряда срещу Ливърпул в Шампионската лига ще бъде различно.

Но при липсата на двамата водещи играчи в предни позиции, клубният рекордьор по брой голове Кавани се нагърби сам. Той овладя загубена от защитата на гостите топка, и макар да беше с гръб, се обърна за изненада на пазача и с воле я прати в мрежата.

Домакините продължиха да нападат и до почивката второ попадение на Кавани беше отменено. Тулуза също тръгна в атаки и в края на първата част създаде някои опасности.

Второто полувреме започна с удар с глава над гредата на Тома Мюние, Кристофер Жулиен също стреля над гредата, а Преснел Кимпембе в края на срещата застана на голлинията, за да спаси трите точки за парижани.