Помощникът на Стойчо Младенов - Анатоли Нанков, гостува в актуално студио "Дерби" днес и говори за изминалия сезон, както и за бъдещите планове на българския тандем.

Воденият от Младенов и Нанков отбор на Кайсар (Къзълорда) завърши на 5-о място в казахстанското първенство и остана само на 1 точка от местата, даващи право на участие в Лига Европа. Нанков заяви, че отборът ще направи реално нова селекция, като ще останат между трима и петима от чужденците, а новите трябва да бъдат от по-висока класа.

"Имаме интерес към най-добрия български футболист, който в момента играе в Първа лига. Но не мога да отговоря дали ще успеем да го вземем. По-вероятно е да не успеем", заяви Нанков.

Нанков отказа да конкретизира кой футболист отговаря на това условие, както и да посочи от кой отбор е.

"Също така имаме отправена оферта и е много вероятно да привлечем бившия нападател на Левски Тунде Адениджи, който досега играеше за Атирау. 23-годишният нигериец е с изтичащ договор и може да премине при Стойчо Младенов като свободен агент. Досегашният му отбор Атирау също иска да го задържи, след като записа от 30 мача и 8 гола във всички турнири".

"Все още има доста време преди началото на новото първенство в Казахстан. През януари и февруари е подготовката, лагерите. Новото първенство ще започне на 10-и март. Надяваме се, че ще имаме още един успешен сезон", допълни Нанков.