Българският национал Георги Костадинов игра едно полувреме за Арсенал (Тула), който спечели с 2:1 над 4-ия в полското първенство Ягелония (Бялисток).

Преди почивката старши треньорът на Арсенал Игор Черевченко пусна основните 11 играчи, които изнесоха футболната есен в първенството и Купата на страната. Сред тях беше и Георги Костадинов, който свърши много работа и в двете фази на играта.

Пред него се откри една добра възможност да вкара, но ударът му от границата на наказателното поле беше блокиран от защитник на полския отбор.

В 21-ата минута българският халф беше въвлечен в още един шанс за гол. Кангва, Костадинов и Бакаев развиха добра атака, която завърши с удар на Мохамед Кадири, но неточно при добър коридор.

И двата отбора направиха множество смени през второто полувреме, когато паднаха и трите гола. В 64-ата минута Кантемир Берхамов откри резултата за Арсенал, като имаше дълги спорове дали попадението е редовно или от засада, но в крайна сметка поляците изпълниха център.

В 76-ата минута Климала изравни за 1:1, след като от близо засече топката във вратата. Седем минути преди края поляците си вкараха автогол чрез Ведран Руние, който не успя да изчисти топката след удар на Гурам Аджоев.