Андрей Василевски изигра отново отличен мач, за да помогне на Тампа Бей да победи Вашингтон  с 4:2 и по този начин резултатът във финалната серия на Изток в НХЛ бе изравнен на 2-2 победи. Мач №5 ще бъде във Флорида. 

Руският вратар спаси 36 изстрела, като отново се отчете с впечатляващи намеси, докато неговият тим показа завидна ефективност и стигна до успеха след само 20 удара. 

Доминацията на Кепиталс бе изключително сериозна, като от средата на първата третина до средата на втората, Светаквиците нямаха точен изстрел. Домакините обаче пропуснаха шансовете си, както и няколко възможности с човек повече на леда. 

Тампа напрани обрат в първата част от само 5 точни изстрела, а след като Вашингтон изравни и Василевски запази равенството, в средата на третата част Алекс Килорн отбеляза при пауър-плей, като плъзна шайбата между краката на Брейдън Холтби. 

До края гостите издържаха и секунда преди края Антъни Сирели дори реализира на празна врата. Евгени Кузнецов и Дмитри Орлов вкараха за Кепиталс, които сега ще се надяват отново на отличната си форма при гостуване, тъй като далеч от дома тимът е с баланс 7-1 в плейофите.