Лудогорец - Интер, първа среща от 1/16-финалите на Лига Европа, стадион "Хювефарма Арена", 19:55 часа.

Вероятните състави на двата отбора: 

ЛУДОГОРЕЦ: Пл. Илиев, Григоре, Терзиев, Недялков, Сисиньо, Анисе, Дяков, Каули, Марселиньо, Вандерсон и Кешеру

ИНТЕР: Падели, Годин, Ранокия, Д'Амброзио, Моузес, Весино, Валери, Бираги, Ериксен, Санчес и Мартинес

Прогноза на Gol.bg:
Няма две мнения по въпроса кой е фаворит на хартия в този мач, а това са именно гостите от Милано. Без съмнение Интер е по-класният от двата тима, но домакините от Разград изобщо не трябва да бъдат подценявани най-малкото заради солидния европейски опит с който разполага отборът.

В този мач треньорът на домакините Павел Върба няма да може да разчита на Жоржиньо, но всички останали са на линия за двубоя и ще вземат участие в него.

В състава на гостите от Милано обаче има доста кадрови проблеми и аут от състава заради различни контузии са Ханданович, Бастони, Галярдини, Сенси и Еспозито, докато все пак хубавото е, че няма и наказани играчи.

Разградчани започнаха шеметно втория полусезон в efbet Лига и преди този мач разбиха Ботев (Враца) с 6:0.

Интер има предимство, че шампионатът в Италия практически не е спирал и отборът има нормален игрови ритъм, но в последните си два мача от елита допусна поражения срещу Лацио и Наполи, и определено тимът не се намира в психологически подем.

Нашата прогноза за този мач е успех за гостите с две попадения, тъй като не може да не се признае, че просто Интер е по-добрият отбор.

Прогноза: Лудогорец - Интер 0:2