Преди време Николета Лозанова се похвали във "Фейсбук", че е успяла да се добере до звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо. Това стана след горещото мартенско Ел Класико, завършило с победа на Барселона (4:3). Тогава родната плеймейтка "размаха" в социалната мрежа картичка с лика на португалската звезда и неговия подпис. "Не че исках, той ми даде", обяви Николета.

Изглежда, че познанството на Лозанова и Роналдо е имало своето продължение, тъй като според "Шоу" тв водещата на "Папараци" и нападателят се виждат тайно.

В средата на миналата седмица Ни Ло замина за Испания заедно със своя коафьор Венелин Кондаков. Двамата отседнали в изискан хотел в Мадрид. Но причината за визитата им в никакъв случай не е шопинг. Стилистът качи в личния си профил няколко снимки с футболната звезда Кристиано Роналдо.

На една от снимките уточнява, че е на среща с приятели. Никъде не фигурира името на Николета, нито пък тя публикува кадър с футболиста, което не е присъщо за характера й. Тя единствено е оставила емотиконка с намигване като коментар към снимката.

Запознати уточняват, че срещата между Роналдо и нашето момиче съвсем не била случайна, а предварително уговорена.

Кристиано Роналдо се раздели с дългогодишната си приятелка Ирина Шейк почти преди година, но оттогава не е страдал от липса на женска компания. Когато преди време му зададоха въпрос дали има "някой специален в неговия живот", португалецът отговори: "Няколко".

Той добави, че въпросните жени знаели една за друга, а той имал нужда от време, за да отсее най-добрата.

Николета Лозанова от своя страна се раздели със съпруга си Валери Божинов през месец март, само три години след сватбата им на брега на езерото в Правец. Николета и Валери все още се водят законно съпрузи, но въпреки това си имат свой личен живот.