Галерия

Българският национал Андрей Гълъбинов затвърди статута си на реализатор не само на терена, но и извън него. Снайперистът на Дженоа стана герой за своите, вкарвайки единствения гол в шампионатни мач със Сасуоло миналата седмица.

Гълъбинов набързо се превърна в един от любимците на феновете и по всичко личи, че ще продължи да играе за клуба. Нещо повече - българинът е успял да покори сърцето на една специална фенка - сестрата на бивш съотборник.

Оказва се, че 29-годишният нападател има връзка с наистина знойна италианка, информира "24 часа". Тя се казва Наташа Чинели и снимките ѝ в социалната мрежа Инстаграм със сигурност приковават мъжките погледи.

Наташа е сестра на бивш съотборник на Гълъбинов. Това е Антонио Чинели. Халфът е собственост на Киево, но през миналата пролет рита като преотстъпен на Новара.

Именно там Антонио се засича с Андрей и явно тогава Гълъбинов се запознава със сестра му Наташа. В нейния профил в инстаграм има снимка, на която тя е с фланелка на националния отбор на България.

Наташа не крие, че е върла фенка на Барселона и при всеки удобен случай отскача да Испания, за да се наслади на любимия си отбор.

 

 

 

Публикация, споделена от natasha cinelli (@natashacinelli) на

 

 

 

 

Публикация, споделена от natasha cinelli (@natashacinelli) на